beëindiging Wijzelf

12-11-2018

Aan aanbieders en vrager Wijzelf Bollenstreek

Datum: 12 november 2018

 Het bestuur van Wijzelf Bollenstreek heeft zich in de afgelopen 3 jaar ingespannen om Wijzelf in de Bollenstreek uit te laten groeien tot een zorgcoöperatie waar inwoners van de Bollenstreek diensten konden aanbieden en vragers tegen betaling van een gering uurloon gebruik konden maken van die diensten. Dit alles door gebruik te maken van een website of te wel een digitaal platform.

 Begin september van dit jaar is duidelijk geworden dat de landelijke organisatie achter het concept van Wijzelf besloten heeft te stoppen met de website - het digitale platform - van Wijzelf.

Deze website is het hart van onze coöperatie. Zonder deze website kunnen vragers en aanbieders binnen Wijzelf Bollenstreek niet met elkaar in contact komen.

 In het verlengde van die beslissing heeft het bestuur in vergadering bijeen op 31 oktober jl. in overleg met de huidige leden het besluit genomen om te stoppen met Wijzelf Bollenstreek.

Dit betekent dat de website uit de lucht gaat, het bestuur het opheffen van Wijzelf Bollenstreek afhandelt en dat de zorgcoöperatie Wijzelf Bollenstreek per 31-12-2018 niet meer bestaat.

Graag wil het bestuur u als gebruiker en/of aanbieder bedanken voor de (grotendeels digitale) samenwerking.

 Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben, dan zijn wij bereikbaar via de mail: bollenstreek@wijzelf.nl

 

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Paul Vogels.

Laatste nieuws

 • beëindiging Wijzelf

  Aan aanbieders en vrager Wijzelf Bollenstreek Datum: 12 november 2018  Het bestuur van Wijzelf Bollenstreek heeft zich in de afgelopen 3 jaar …

  Lees meer
 • Gevraagd hulpaanbieders

  Wijzelf Bollenstreek zoekt hulpaanbieders  In de komende weken zullen er informatiebijeenkomsten in Teylingen, Lisse, Hillegom en …

  Lees meer
 • website Wijzelf Bollenstreek van start

  Op 13 maart lanceert Wijzelf Bollenstreek haar website. Deze opening zal worden verricht door wethouder van Kempen van de gemeente Teylingen …

  Lees meer
Toon meer nieuws

Wijzelf eventkalender

21 maart - Hoogeveen
Waarom Wijzelf informatieavond
21 maart - Hoogeveen
Waarom Wijzelf informatieavond
21 maart - Hoogeveen
Waarom Wijzelf informatieavond